Crash replacement 50% rabat
Vi har fri returforsendelse
Fragtfri over 299 kr.
Vi har 90 dages returret.
Wilier leverer direkte til din dør!

Wilier leverer direkte til din dør!

Oprettet d.

Bike Clouds er et joint venture projekt mellem Wilier Triestina og BCW (Bausager Cycling World), som har til formål at eksponere hele Wilier produktlinje for danske cyklister – det gælder også de mange særtilbud, Wilier løbende tilbyder sine forhandlere på det globale marked.

Wilier Triestina er blevet »involveret i professionel cykelsport i mere end 100 år, og er et globalt premium brand i high-end cykler og udstyr, mens Per Bausager har været involveret i cykling siden 1968, og har kørt i flere år som professionel i Italien. Han har deltaget i alle Grand Tours og klassikere.
Wilier Triestina er, ud over at være en meget anerkendt cykelproducent tillige grossist, og de mange stærke brands Wilier Triestina har i lager, vil over tid blive tilbudt til dig gennem bikeclouds.com. I den nuværende fase vil bikeclouds.com dog fokusere på Wiliers aget brand, og så en hurtig oversættelse af sitet til dansk.

Siden 2006 har Wilier Triestina og Per Bausager haft et tæt forretningsforhold, og der er også et tæt forhold mellem familierne Gastaldello og Bausager. De to parter har nu lanceret projektet bikeclouds.com, som er endnu et skridt ind i fremtidens form for handel og distribution.
Vigtigt at vide om bikeclouds.com
  • Din ordre går direkte til Wiliers fabrik/lager i Italien, hvor den pakkes, og sendes til din dør.
  • Der er fri fragt på alle ordrer over 600 kr. Ved mindre ordrer er fragten 75 kr.
  • Dansk kundeservice forestås af BCW. Email  info@bcw.dk eller ring 2979 5155
  • For Wilier cykler er der 2 service centre Capitani, Vesterbrogade 165, 1800 Frederiksberg og Aalborg Bikezone, Godthåbsvej 5, 9230 Svenstrup. Træf altid aftale med BCW inden du kontakter service centrene for garantisager.
  • Alle cykler leveres med spacers under frempinden, og med styrbånd monteret. Du skal selv vende styret, sætte sadelpinden i og sætte forhjulet på. Et unbraconøglesæt medfølger. Cyklen er klargjort og justeret når du får den.
  • Vær opmærksom på, at cykler leveres uden pedaler og flaskeholdere.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar